Triss Systemtjänster
–rätt support, rätt resultat

Vill du skapa en effektiv serviceorganisation där personalen mår bra? – Det vill vi också, faktum är att just det är kärnan i vår affärsidé. Därför har vi utvecklat Gipservice™, genomtänkta tjänster som säkerställer att de städsystem du köper av oss verkligen sänker dina kostnader och leder till högre städkvalitet. Med över 20 års erfarenhet som underlag ser vi till att det blir rätt hela vägen för er.

Vi börjar med att tillsammans gå igenom behov och förutsättningar. Därefter gör vi en analys och tar fram ett förslag på lösning. Vi anpassar program för tvätt och impregnering och du får konkreta råd och tips om material och metoder för att uppnå ett optimalt städresultat.

Innan driftsstart går vi igenom utvalda program och metoder och utbildar din personal. Och vi återkommer när ni kommit igång med städarbetet och gör besiktningar som säkerställer kvalitet och funktion även på sikt. Det gör att du får ut så mycket som möjligt av din satsning på systemstädning med Triss.

Modell Triss-tjänster

Vår införande- och uppföljningsprocess är en genomarbetad och väl beprövad steg-för-steg metod. Den är baserad på lång erfarenhet och täcker in även mer ovanliga behov och förutsättningar. För besiktningarna finns detaljerade checklistor, mätinstrument med gränsvärden och andra konkreta hjälpmedel som säkerställer att allt blir rätt.

 

Systemtanken hos Gipeco inbegriper allt från grundbesiktning och uppstart, tvätt- och impregneringsmedel, moppar och redskap till städmetoder och kontinuerliga systembesiktningar. Vid besiktningarna använder vi oss av avancerad utrustning för att säkerställa kvalitet och kostnadsbesparingar.

 

Städergonomi