Städsystem

Du som vänder dig till oss på Gipeco har rätt att förvänta dig det bästa inom städning. Inte bara de enskilda produkterna med högst kvalitet, utan även att vi tänkt till kring hela städ- och golvvårdsprocessen.

Det har vi gjort med våra städsystem. Här har vi tagit hänsyn till hur olika behandlingar påverkar varandra, vilka effekterna blir på kort och lång sikt samt hur medel och material samverkar. I systemen har vi vägt in allt som påverkar städkvalitet, ergonomi, effektivitet och ekonomi så att allt samverkar i perfekt harmoni.

Gipeco Triss System + Funktionshyra
- den enkla vägen till marknadens mest kompletta städsystem

Med funktionshyra av Triss städsystem blir städningen både enklare och bättre tack vare en smidig hantering av material, tidseffektiva och genomtänkta städmetoder samt automatiserad tvätt och dosering. Maskiner, material och metoder är alla anpassade för att säkerställa att varje städpass ska kunna börja med hygieniskt rena moppar och dukar.

 


Gipeco Triss System

- originalet för städklart material™

Triss System

Triss är städsystemet att räkna med - den enkla vägen till lägre kostnader och högre städkvalitet. Serviceorganisationer som väljer Triss arbetar med marknadens mest kompletta och miljöanpassade städsystem. Triss möjliggör modern och effektiv systemstädning vilket innebär att mer arbete kan göras på kortare tid samtidigt som städkvaliteten förbättras. För den som väl provat Triss är det lätt att räkna bort andra alternativ – och lätt att räkna hem vinsterna.

  


Gipeco GoOn System

– ovanligt bra golvvårdsprodukter™

GoOn

GoOn är ett smart och genomtänkt system för modern golvvård. Det är ett komplett system för alla typer av hårda golv. GoOn bygger på avancerad ytkemi där unika och moderna produkter av mycket hög kvalitet samverkar för ett perfekt slutresultat. Produkterna är utvecklade för att fungera tillsammans men kan också användas var för sig.Gipeco Trapp System

– trappstädsystemet som är steget före™

Trapp

Städning av trappor och entréplan är en tuff utmaning får såväl material som personal. Därför har vi utvecklat ett trappstädsystem med smarta produkter och metoder som säkerställer att även de hårdast nedsmutsade ytorna blir riktigt rena.