Triss Systemkomponenter
–högklassiga delar i samverkan

Vill du ha bästa tänkbara effektivitet, god städekonomi och högsta arbetsergonomi så är Gipeco Triss lösningen för dig. Du får inte bara ett antal komponenter med förstklassiga egenskaper var för sig. De är dessutom utvecklade tillsammans så att egenskaperna harmonierar och gör helheten större än summan av delarna.

Impregneringsprogrammen i Triss är utvecklade specifikt för din tvätt- och doseringsutrustning. I en noggrant utprovad process doseras exakt rätt mängd medel för den speciella fibersammansättningen i våra moppar och dukar. Doseringen är dessutom anpassad exakt efter ditt golvs behov enligt den behovsinventering vi hjälpt dig att ta fram. Därför uppnås ett perfekt resultat utan onödig kemåtgång, med optimal livslängd på förbrukningsmaterial och med precis den behandling ditt golv behöver.Våra tvättprogram är utvecklade och testade för att städprocessen ska börja på rätt sätt – med helt rena textilier. Programmen säkerställer att tvättprocessen är anpassad efter de textilier och medel du använder, efter den nedsmutsning dina lokaler skapar och tvättar helt rent utan onödig åtgång av vare sig tvättmedel eller vatten. Lika viktigt för ekonomin som ekologin.

 Processen som impregnerar dukar och moppar till städklart material är också anpassad efter förutsättningar och material. Doseringsautomaten tillsätter exakt rätt mängd medel för att uppnå optimal effekt, utan kostsam under- eller överdosering. Vi använder aldrig standardprogram, men har intrimmade program för de flesta ledande mopptvättmaskinsfabrikat.

 Funktionen i Triss-systemets olika städmetoder bygger i hög grad på användning av högteknologiska textilier. Effekten uppnås av en noggrant utprovad fibersammanssättning och duk-/moppkonstruktion, vars mekaniska egenskaper samverkar med medlens kemiska sammansättning. Tillsammans åstadkommer kombinationen maximal effekt med minimal åtgång av förbrukningsmedel.

 Triss-systemets olika metoder och komponenter är utvecklade för att åstadkomma ett perfekt städresultat med ett minimum av insatser. Triss arbetsredskap däremot är utvecklade med ett annat fokus – människan. Vårt mål är att städarbetet ska vara så skonsam som möjligt för städpersonalen. Därför ligger en noggrant utprovad ergonomi bakom all utveckling hos Gipeco.

 

 

Städergonomi