Triss Systemstädning
– ett system, alla möjligheter

Gipeco Triss är inte en metod för systemstädning. Det är ett system som täcker in alla olika städmetoder. Därmed slipper ni hålla reda på flera olika uppsättningar redskap, medel och utrustningar. Hela städningen kan göras i ett svep. Allt är genomtänkt för att fungera effektivt tillsammans.

I Triss-systemet ingår metoder för både hygienrengöring och torr- och fuktstädning av golv. Med GoOn gör du dessutom långsiktig golvvård samtidigt med en dagliga städningen. Enklare blir inte ett städsystem. Inte mer komplett heller.

GoOn-metoden – Rengöring och golvvård - samtidigt

Allrent-metoden – Effektiv hygien- och sanitetsrengöring

Dusty-metoden – Högteknologisk partikelreduktion

 

        


Rengöring och golvvård – samtidigt
GoOn är en fuktstädningsmetod som innehåller flera alternativa behandlingsmedel, men med en sak gemensamt; - du gör det långsiktiga golvvårdsarbetet samtidigt med den dagliga rengöringen. Behandlingsmedlen har en djuprengörande effekt men bygger också upp ett ytskikt som skyddar golvet och gör det vackert och lättstädat.
Du väljer mellan några olika medel beroende på vilken golvtyp det är och vilken glans du vill ha på golvet. Den skyddande effekten är bevisad, vilket gjort att GoOn-metoden rekommenderas av ledande golvtillverkare.

 

Elektronmikroskopbilden - som är tagen som en del av forsknings-samarbetet mellan Gipeco och Ytkemiska Institutet - visar tydligt hur Trend underhållsvax bygger upp en slät, smutsavstötande och lättstädad ytstruktur.


 

        


Effektiv hygien- och sanitetsrengöring
Gipeco Allrent är ett högeffektivt medel för rengöring i kök, dusch och toalettutrymmen. Det är effektivt mot kalk och har en bakteriehämmande funktion, men är skonsam mot miljön och Svanen-märkt. Som metod i Triss systemstädning används Allrent för impregnering av dukar och moppar som ”städklart material”. Därmed är metoden ett perfekt komplement till GoOn och Dusty, där samma maskiner, tillbehör och städrutiner kan användas för alla utrymmen.

 

Våra rengöringsmedel för hygien- och sanitetsutrymmen kombineras med specialutvecklade högpresterande textilier till effektiv, miljöanpassad städning som verkligen gör rent.


 

        


Städning med högteknologisk partikelreduktion
Dusty-metoden ersätter alla torra städmetoder. Den gör städningen enklare och effektivare, men bibehåller högsta kvalitet på städresultatet. Dusty är en Gipeco-utvecklad teknologi för att binda damm, fibrer och partiklar som sedan länge används i sjukhus, laboratorier och industrier med höga krav på renhet. Med moppar och dukar som impregnerats med Dusty genom Triss-systemet uppnår du en kraftig minskning utav skadliga och allergena partiklar utan att använda våta städmetoder. Högsta avverkningsgrad och högsta renhet – i en och samma metod.

 

Med Dusty kan mängden partiklar reduceras med upp till två tredjedelar. I motsats till våta metoder minskar även mängden bakterier, vilket har stora fördelar hälsomässigt.


 

Forskning