En lönsam affär

Ett fördjupat samarbete med Gipeco ska alltid ge en förbättrad städekonomi och resultat att vara stolt över. Vi utvecklar städsystem som ger låg materialförbrukning, ofta några gram per kvadratmeter och år, räknat som torrsubstans. Eftersom 90 procent av den totala städkostnaden utgörs av löner och administration fokuserar vi på att minska städtiden och göra städningen enklare. I många fall minskar våra kunder sina städkostnader med 30 procent eller mer genom att övergå till våra system.

Våra kunder

Gipeco anlitas av många företag och organisationer för att skapa rena och inbjudande miljöer. Gemensamt för våra kunder är deras krav på kvalitet, estetik och resultat. Vi erbjuder därför skräddarsydda helhetslösningar som kan hjälpa er att:

  • Öka avverkningsgraden per städtimma.
  • Minska förbrukningen av städkemikalier.
  • Förbättra hygienstandarden och städkvaliteten.
  • Reducera allergena dammpartiklar.
  • Minska risken för förslitningsskador och sjukskrivningar hos städpersonalen.
  • Kompetensutveckla personal.

Vi på Gipeco är inte som alla andra

Vi tänker och funderar nämligen på städning. Hela tiden. Hur kan vi hjälpa våra kunder att kostnadseffektivsera sin städning? Och se till att resultatet blir rent - riktigt rent. Vi driver forskningsprojekt för att se till att våra produkter ska bli ännu effektivare och ännu mer skonsamma mot miljön. Vilka innovationer kan vi hitta på för att förbättra arbetsmiljö och ergonomi hos dem som städar? Vi utvecklar och förfinar konstant städmetoder som sparar tid och pengar - hur kan vi hjälpa dig och din organisation?

40 år av tänkande har givit oss en imponerande kunskapsbank.
Kontakta oss så delar vi gärna med oss av den kunskapen.

Citat