Trappstädsystemet
som är steget före

Städning av trappor och entréplan är en tuff utmaning för såväl material som personal. Därför har vi utvecklat Gipeco Trapp System – produkter och metoder för att även de hårdast nedsmutsade ytorna ska bli riktigt rena. Det är specialkonstruerade produkter med fokus på effektivitet, ekonomi, ergonomi och hållbarhet. I Gipeco Trapp System ingår till exempel moppar, moppstativ, städvagnar och rengöringsmedel – optimerade delar i ett system för att du ska kunna leverera ett perfekt städresultat på effektivast tänkbara sätt – det är trappstädning på Gipeco-vis!

Effektiva trappmoppar och ergonomiskt utformade redskap

Specialutvecklade trapprengöringsmedel

Flexibel Trapp-/Fastighetsstädvagn för tidsbesparande städning

 

        


• Högeffektiva med överlägsen smutsupptagning och fuktabsorption
• Mycket hög materialkvalitet och slitstyrka

Våra trappmoppar finns i två utföranden för att passa de flesta moppstativen på marknaden. En unik konstruktion med mixade långa öglor i olika storlekar av bomull och syntet ger en överlägsen smutsupptagning och fuktabsorption. Mopparnas låga vikt och den mycket låga friktionen underlättar arbetet och minskar förslitningsskador. Till detta bidrar även vårt ergonomiskt utformade teleskopskaft med toppreglering och lätta moppstativ.


 
 

Våra trappmoppar finns både med och utan ficka och passar till de flesta stativ på marknaden, bland annat Swep, Vileda och naturligvis Gipeco trappmoppstativ. I systemet ingår även ett toppreglerat teleskopskaft för optimal ergonomi.

 

        


• Specialutvecklade och effektiva medel
• Låg förbrukning och låg miljöbelastning

Alla våra rengöringsmedel måste leverera högsta städkraft med minsta möjliga miljöpåverkan. Detta kan vi leva upp till tack vare vår egen tillverkning och kemutveckling där vi kontrollerar alla ingående komponenters sammansättning på finaste detaljnivå. I våra forsknings- och produktutvecklingsprojekt testar och förbättrar vi ständigt produkternas effektivitet och egenskaper. Ett exempel är Trapper som är specialutvecklad för rengöring och vård av stengolv, t.ex. terrazzo.

 

Ett komplett sortiment produkter som samverkar för att göra städningen av trappor och entréplan både enklare och med bättre resultat.


 

        


• Optimerad funktion för städning av trappor och entréplan
• Flexibel för tidsbesparande städning

Rollo Trapp-/Fastighetsstädvagn är redan från start en ovanligt flexibel städvagn. Här har vi anpassat den för de speciella behov som trappstädning ställer på utrustningen. Bland annat är den mycket lättmanövrerad och hanterbar även utomhus, de stora hjulen gör att vagnen rullar lätt även på ojämna underlag. Det reglerbara körhandtaget och trådkorgarnas flexibilitet gör att den passar alla kroppar och städmetoder.


L 1150 mm, B 570 mm, H 1070 mm. Vikt ca 10,7 kg.

 

Stora, kullagrade hjul gör vagnen mycket lättkörd och hanterbar, även utomhus. Hög kvalitet och lång livslängd.