Gipeco GoOn System

Vackra och rena golv vill alla ha, oavsett om man föredrar blanka polerade eller en mer sidenmatt lyster. Men de måste samtidigt vara tåliga, lättstädade och kräva minimalt med underhåll. Därför har vi utvecklat Gipeco GoOn System, en serie högteknologiska golvprodukter som ger dig helt unika fördelar och kostnadseffektivitet i varje steg av golvvården.

Produkterna i GoOn tar hand om alla dina städ- och golvvårdsmoment. Det finns också lösningar för alla möjliga golvtyper och miljöer. Du kan använda dem var och en för sig, men det är när de kombineras som de verkliga fördelarna visar sig. Det är därför vi inte kallar GoOn för produktserie – utan System!

 

GoOn för olika arbetsmoment och metoder                          

Välj GoOn-produkt efter vilket arbetsmoment du ska utföra och vilken typ av golvvårdsmedel du behöver. Det finns lösningar för både betong, sten, linoleum, vinyl och gummigolv.

       
                 
Byggstädning. Uppskurning, nollställning av tidigare behandlade golv.   Grundskydd med porfyllning. Bas för ytskydd med hög vidhäftning.   Skyddande och lättstadat ytskikt av vax eller polish, med eller utan poleringseffekt.   Rengöring och underhåll av ytskikt med skurmaskin eller mopp. Under-hållsstädning.   Ytrengöring med damm- och partikelreduktion. Miljöstädning.
               


Läs mer

GoOn för olika golvmaterial

System-filosofin bakom GoOn har flera rekommenderade lösningar beroende på vilket golv du har. Välj själv mellan en enkel och snabb behandlingsmetod eller en mer grundlig metod med lång hållbarhet.

Nya linoleumgolv   Nya poriga sten- och klinkergolv   Nya plastgolv
         
Äldre linoleumgolv   Äldre poriga sten- och klinkergolv   Äldre plastgolv
         
Nya gummigolv   Betonggolv   Läs mer

 

Tips & Råd om GoOn System

Hur åstadkommer man optimal golvvård? Här kan du tal del av våra tips och råd baserade på över 40 års erfarenhet som städ- och golvvårdsexpert.

Läs mer