Referenser

Som en ledande leverantör inom städbranschen i över 40 år har vi naturligtvis många exempel på när vi hjälpt våra kunder att åstadkomma bättre resultat. Ibland blir det extra tydligt att våra material, medel och metoder verkligen gör skillnad. Här nedan kan läsa du några exempel på sådana tillfällen.

Läs också gärna mer på våra sidor om olika kundgrupper, där du kan se vilka specifika fördelar vi kan erbjuda dig.

Bättre kvalitet, ekonomi och ergonomi på Högskolan i Väst

På högskolan i Väst i Trollhättan finns 11 500 elever. Livlig trafik i lokalerna och stora ytor ställer höga krav på lättstädade golv och rationella arbetsmetoder. Städföretaget har gått över till Dusty dammbindningsmedel för den dagliga torrengöringen och håller på att bygga upp en skyddsfilm av Trend golvvax, som även fungerar som rengöringsmedel vid fuktstädning. Städning och golvbehandling i ett moment - utan kostsamma avbrott.
Utöver ett bättre resultat har arbetet blivit lättare, med mindre urvridning av moppar och släpande på hinkar, vilket inneburit stora tidsvinster. Dessutom ser städföretaget Rönnängs Industritjänst vinster i mindre hårt arbete och slitage på personalen.

Merja Voimäki, Rönnängs Industritjänst
ur tidningen Rengöring & Hygien

Andra referenser

"Vår städekonomi har förbättrats och vi har gjort en stor besparing genom att Trend gjort det möjligt att helt eliminera behovet av polering. Våra golv är idag mycket lättstädade."

Inköpsansvarig på landsting

"Gipeco har hjälpt oss att hålla nere kosnaderna, vi har kunnat eliminera poleringsmomentet samtidigt som personalen uppskattar enkelheten i produkterna. Jag kan verkligen rekommendera både Gipeco Triss System och Trend!"

Städchef på sjukhus

"En stor fördel med produkten Trend är at den tillåter mer torrstädning jämfört med andra system som vi använt. Väldigt viktigt ur arbetsmiljösynpunkt."

Städchef på universitet


Kontakta gärna oss för detaljerad information om våra referenser.
Studiebesök kan ordnas på många referensobjekt i hela Sverige.