GoOn för olika metoder
och arbetsmoment

Produkterna i GoOn har utvecklats för att tillsammans ge en heltäckande lösning för alla golvvårdsbehov och för olika golvmaterial. Vi har utvecklat dem själva baserat på över 30 års forskning. Tillverkningen sker i vår fabrik i Jönköping med vår skyddade tillverkningsteknik – PROTECTX®. Vi kan därför garantera deras funktion och vet att de alltid håller högsta kvalitet.

Så här kan du kombinera produkterna i
GoOn System för olika arbetsmoment:

Uppskurning, nollställning, byggstädning  


BYGGRENGÖRING, UPPSKURNING/NOLLSTÄLLNING

Byggrengöring
Hågeren är ett specialutvecklat alkaliskt medel för rengöring vid byggstädning före installationsbehandling av nya golv. Löser upp byggdamm bestående av gips, kalk och betong. Säkrar filmbildningen av installationsprodukt - vax eller polish.

Uppskurning/Nollställning
Dipex är ett högeffektiv polishbort som enkelt och säkert löser upp svåra beläggningar med många lager polish av alla typer. Avsedd för effektiv borttagning av polish vid nollställning av golv. Lågt pH. Ger inga missfärgningar av golv. Godkänd för linoleumgolv.

Goaway är ett supersnabbt polishbort som effektivt och säkert löser upp svåra beläggningar med många lager polish av alla typer. Avsedd för effektiv borttagning av polish vid nollställning av golv.  Sköljning behövs ej. Högkoncentrerat, mycket låg dosering. Lågt pH. Ger inga missfärgningar av golv. Kan med fördel användas på linoleumgolv.

Lättskurning
Quick är specialutvecklat för lättskurning samt för borttagning av polish och vax. Effektivt även på fet smuts. Mycket lämplig vid lättskurning av polishytor. Innehåller inga ämnen som negativt påverkar kvarvarande polishyta. Vilket innebär att kvarvarande polish och det nya polishskiktet får en längre livstid.

     
 Grundskydd  


GRUNDSKYDD, PORFYLLNING

Grundpolish
Baseon är en slitstark grundpolish med porfyllningsegenskaper för alla golv, mycket lämplig för linoleumgolv. Suverän vid- häftning. Mycket lätt att stryka ut. Ger ett säkert fäste för vax och polish. God resistens mot alkali och alkoholer. Innehåller polyuretan. Vid borttagning av ytskyddande produkt polish eller vax, finns Baseon kvar på golvet som ett säkert skydd.

Porfyllare, Betongimpregnering
Lino för porfyllning av porösa och absorberande golv såsom linoleum och sten samt för impregnering-/grundförsegling av betonggolv. Penetrerar ner i golvet och bildar en elastisk och motståndskraftig film som har god resistens mot aggressiva alkalier, syror, lösningsmedel och olja. Akrylbaserad. Vid borttagning av ytskyddande produkt polish eller vax förstörs inte Lino, utan finns kvar i golvet som ett säkert skydd. Ett Lino-behandlat golv behöver inte göras om på 8-10 år.

     
 Ytskydd  


YTSKYDD
 

Polish
Polly för säker ytbehandling av alla golv i miljöer med hårt slitage och där golv behöver ett nytt slitskikt. Extra hög slitstyrka. Mycket hållbar för minimalt underhåll. Vilket innebär längre intervaller mellan lättskurning/ nyläggning. Fantastiskt lätt att stryka ut. Torkar mycket snabbt. God resistens mot alkali och alkoholer. Innehåller polyuretan.

Gosafe är en slitstark polerbar toppolish för alla golv i miljöer med hårt slitage. Ger en vacker, högglansig och stark slityta. Kan högvarvspoleras. Kombineras med grundpolish på porösa-/slitna golv. Fantastiskt lätt att stryka ut. Torkar mycket snabbt..

Silky är en sidenmatt golvpolish för säker ytbehandling av alla golv i miljöer med hårt slitage. Extra hög slitstyrka. Mycket hållbar för minimalt underhåll. Vilket innebär längre intervaller mellan lättskurning-/nyläggning. Fantastiskt lätt att stryka ut. Torkar mycket snabbt. God resistens mot alkali och alkoholer. Innehåller polyuretan.

Vax
Trend är ett golvvax för ytbehandling av alla golv. Bildar en elastisk, hård smutsavvisande och lättstädad ytfilm. Trend kräver mindre arbetsinsats än polish- och mjukvaxbehandling. Bygger vid regelmässigt underhåll med Trend upp trendytan allt efter slitage. Vilket innebär att nyläggning inte behöver göras om på 4-5 år. Kombineras med porfyllare på porösa golv. Lätt att stryka ut. Torkar snabbt. Mycket lämplig på linoleumgolv.

Brilliant är ett golvvax för ytbehandling av alla golv. Specialutvecklat för stengolv. Bildar en elastisk, hård smutsavvisande och lättstädad ytfilm. Brilliant kräver mindre arbetsinsats än polish- och mjukvaxbehandling. Bygger vid regelmässigt underhåll med Brilliant upp brilliantytan allt efter slitage. Vilket innebär att nyläggning på stengolv inte behöver göras om på 8-10 år. Övriga golv behöver inte göras om på 4-5 år. Kombineras med porfyllare på porösa golv. Lätt att stryka ut. Torkar snabbt. Mycket lämplig på stengolv.

     
 Fuktstädning  

 
FUKTSTÄDNING, RENGÖRING/UNDERHÅLL

Cleanon är ett specialutvecklat, lågskummande golvunderhållsmedel för regelmässig fuktrengöring och underhåll av polishbehandlade golv och stengolv. Gör effektivt rent utan att skada polish eller golv och ger samtidigt polishbehandlade golv en förstärkt lyster. Även lämplig i kombiskurmaskiner. Moppar prepareras/impregneras i Triss System för städklart material.

Trend och Brilliant är kombinationsprodukter avsedda även för regelmässig fuktrengöring och underhåll av golv som ytbehandlats med samma produkt. De bygger vid rengöring upp ytskiktet allt efter slitage och har samtidigt mycket god rengöringseffekt. Även lämplig i kombiskurmaskiner. Moppar prepareras/impregneras i Triss System för städklart material.

     
 Torrstädning  

 
TORRSTÄDNING/DAMMBINDNING

Dusty är ett specialutvecklat dammbindningsmedel för impregnering/preparering av moppar och dukar i Triss System. Högeffektivt dammbindningsmedel för torr- eller fuktrengöring av alla hårda ytor. För att på ett effektivt sätt avlägsna mikropartiklar. Binder partiklar ner till 1 my. Reducerar allergena dammpartiklar och skapar en hälsosammare och renare innemiljö. Moppar prepareras manuellt eller impregneras i Triss System för städklart material. Kan även användas vid städning med kombi- skurmaskin.

 

Triss System för städklart material