Gipeco Triss™ System säkerställer att dina golvmoppar och städdukar blir hygieniskt rena från bakterier och virus

1992 lanserade Gipeco världens första system för tvätt och impregnering av städtextilier. Sedan dess har 1000-tals kunder i Norden förlitat sig på Gipeco TRISS System för att garantera hygieniskt rena städklara moppar och dukar. Idag är intresset större än någonsin – allt fler väljer vårt system som säkerställer hygiensäkrad tvätt och desinfektion av städklara städtextilier.

ProMop är en serie unika mopptvättmaskiner för uthyrning som Gipeco tagit fram för att motverka smittspridning. Tvättmedlet som ingår i systemet är specialutvecklat för krävande rengöring av hårt nedsmutsat städmaterial. Tillsammans med Gipeco tvättprogram säkerställer det att dina moppar och dukar verkligen blir rena igen efter användning – och städningen kan starta med ett hygieniskt rent material. Med termisk desinfektion i enlighet med hygieniska riktlinjer för städning i kritiska miljöer reducerar vi risken för smittspridning.


Kontakta oss så berättar vi mer om fördelarna med funktionshyra av Gipeco Triss System som säkerställer hygiensäkrad tvätt och desinfektion av städklara städtextilier – ring 036-18 19 00 eller maila info@gipeco.se

 


Funktionshyra med teknik och desinfektion som motverkar smittspridning


Termisk desinfektion i enlighet med hygieniska riktlinjer för städning i kritiska miljöer.
Processen reducerar risken för smittspridning. DesiTech innebär bland annat att tvättmaskinen vid huvudtvätt håller en temperatur på 85 °C under minst 10 minuter – väl över den temperaturgräns som vården har satt till 78 °C. Desitech säkerställer även hygienisk renhet av maskinens innanmäte med hjälp av ett specialprogram för periodisk desinfektion. En servicetekniker gör dessutom en årlig rengöring av maskinen.


Säker doseringsteknik som optimerar kemikalieanvändningen.
Doserar utifrån vald städmetod och tvättprogram exakt rätt mängd medel för tvätt och impregnering. En servicetekniker byter ut samtliga pumpslangar två gånger per år.


Unika tvättprogram med fyra försköljningar som effektivt löser upp och avlägsnar smuts från städtextilierna.
I konventionella tvättmaskiner görs normalt endast en till två försköljningar – moppar och dukar kan då innehålla lös smuts (damm, sand, hår m.m.) när huvudtvätten startar. Den lösa smutsen kan förta en del av tvättmedlets effekt och utgör därför en hygienrisk. QuatroWash innebär att det görs fyra försköljningar i kallt vatten som effektivt tar bort lös smuts från städtextilierna. Tillsammans med Rapid Mopptvättmedel tvättas moppar och dukar helt rena.Certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015 och SS-EN ISO 14001:2015


Kontakta oss så berättar vi mer:
ring 036-18 19 00 eller maila info@gipeco.se


Ladda ner...